Nyheder

Seneste nyt fra Media City Odense og vores samarbejdspartnere

TALENT-FELLOWSHIP PROGRAMMET KLAR TIL NÆSTE RUNDE

Odense, 1. Maj 2024

Skal du i gang med et specialeprojekt om medier og teknologi til efteråret? Så har du nu mulighed for at blive en af de næste Talent-Fellows i Den Fynske Bladfonds program! Den Fynske Bladfond søger sammen med Media City Odense to nye Talent-Fellows. Som Talent-Fellow får du et legat på 50.000 kr. og muligheden for at arbejde tæt sammen med mediebranchen i forbindelse med dit specialeprojekt.

Ny MCO-direktør med ambition om national medietech-klynge

ODENSE, 15. februar 2023

Michael Jensen, tidligere teknik- og produktionschef på TV 2 Fyn, er ny direktør for Media City Odense fra 1. marts 2024. Han afløser Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge, der fra samme dato tiltræder en ny stilling som direktør for den nystartede Word Festival i Odense.

Studerende på SDU arbejder med rigtige udfordringer fra mediebranchen med faget ‘Serielle Fortællinger – et MakerLab’

Odense, 11. januar 2024

For andet år i træk har studerende på Syddansk Universitet (SDU) fra faget ‘Serielle fortællinger – et makerlab’ arbejdet med at omsætte konkrete udfordringer fra mediebranchen til kreative løsninger. Faget kombinerer serielle formater inden for dokumentar, fiktion og branding med akademisk viden, så de studerende kan skabe konkrete koncepter som svar på de ‘pains’, som brancherepræsentanter fra TV 2 Fiktion, TV 2 Fyn, Radio4 og Nordisk Film har præsenteret.