‘SASHA – Safe Share’ bliver nyt MCO-medlem!

Odense, 5. september 2024

Der er fart på hos MCO, for vi vokser og har akkurat fået et nyt medlem ind i folden! 🙌

“I stedet for at censurere sig selv, skal man have lov til at være sig selv!”🔥

Sådan lød de vise ord fra stifter Thomas Eriksson, da vi første gang havde ham på besøg her hos Media City Odense – og det bliver heldigvis ikke den sidste!

Vi har nemlig fået SASHA – Safe Share med ombord som nyt medlem i klyngen, og vi kunne ikke være gladere!

SASHA – Safe Share har gjort det til sin mission at ophøje online sikkerhed fra en luksus til en fundamental ret for alle internetbrugere – så digitale krænkelser forhåbentlig bliver fortid!  Læs mere om dem her: https://www.sasha.eu

“Jeg har et meget stort og forankret hjerte i Odense og derfor gør det mig ekstra glad, at jeg og min tech virksomhed Sasha bliver engageret i Media City Odense. Vi vil både suge til os af inspiration, netværk og videregive det, vi selv erfarer ved at arbejde med en teknologi, der kan løse et alvorligt voksende globalt problem med deling af private billeder online og potentielt med partnerskaber skabe en tryg digital verden at færdes i.” – Thomas Eriksson, SASHA – Safe Share.

Og her hos MCO er vi også meget stolte over vores tilføjelse til klyngen: “Udover at SASHA arbejder med spændende nye teknologier, er det også en utrolig vigtig kamp mod misbrug af digitalt indhold –  både på et samfundsplan og for det enkelte individ. Vi glæder os til samarbejdet!” – adm. direktør, Michael Jensen.

Stort velkommen – vi glæder os til et givende samarbejde! 💜