‘Sahan TV/Radio” er nyt medlem i klyngen!

Odense, 16. september 2024

Media City Odense har fået vokseværk, så vi har simpelthen fået et nyt medlem: Sahan TV/Radio! 🙌

En af drivkrafterne bag Sahan TV/Radio er Farah Yassin Osman, der er freelance journalist.
Sahan TV og Radiostation blev grundlagt i 2007 som en reaktion på de udfordringer, mange med minoritetsbaggrund stod overfor, når de skulle følge med i danske nyheder.

“Vi dannede stationen med det formål at formidle danske nyheder på en måde, der er tilgængelig for minoriteter i Danmark. Vores station dækker primært Fyn, Region Syddanmark og dele af Region Nord. Sahans arbejde er vigtigt for at sikre, at alle, uanset sproglige eller kulturelle barrierer, kan følge med i, hvad der sker i Danmark. For at styrke vores indsats blev vi medlem af Media City Odense, hvor vi har fået både inspiration og netværksmuligheder. Medlemskabet giver os desuden adgang til forskellige kurser, som hjælper os med at forbedre vores teknologiske og IT-kompetencer inden for medieverdenen.” – Farah Yassin Osman, Sahan TV/Radio.

Vi her hos MCO er også utrolig glade for udvidelsen af vores klynge, som vi ser kan berige os og de andre medlemmer med nye perspektiver og ideer.

“Det er med åbne arme, at vi byder Sahan TV/Radio velkommen som nyt medlem! Deres arbejde med at formidle danske nyheder på somalisk, arabisk og bosnisk er et vigtigt bidrag til at sikre, at minoriteter i Danmark får adgang til relevant information på deres eget sprog. Vi ser frem til at styrke samarbejdet og understøtte deres værdifulde indsats for at fremme inklusion og mangfoldighed i den danske medie- og nyhedsformidling.” – adm. direktør Michael Jensen, MCO.

Stort velkommen til klyngen! 💜