gratis Medlemsmøde med Carsten Lysdal

Odense, 22. august 2024, kl. 9.30-11.00

Slå til allerede nu, når vi på næste medlemsmøde får fornemt besøg af journalistisk chefredaktør på Sjællandske Medier, Carsten Lysdal. Han er nemlig lysår foran, når det kommer til implementering af AI i de redaktionelle processer, og står klar til at lære fra sig! 

🎤 Oplægget kommer i høj grad til at kredse om Sjællandske Mediers erfaringer med AI. Hør lidt om Carstens baggrund med AI herunder:

“Carsten Lysdal har revolutioneret måden, Sjællandske Nyheder producerer indhold på. Med AI-værktøjet Chatty, der er udviklet til at skrive resuméer, korte artikelkladder ud fra pressemeddelelser og meget mere, har de skabt en assistent, der overstiger alle forventninger. Det har givet muligheder og en langt smidigere og friktionsfri hverdag. Og det er kun begyndelsen – fremtiden byder på endnu flere muligheder for, hvordan AI kan løfte nyhedsproduktionen digitalt til nye højder, med alt fra autotagging til resuméer og oplæsning som direkte abonnementsindhold.” 

💬 Medlemsmødet starter kl. 9.30 med en tår kaffe og lidt morgenmad, hvorefter Carsten vil gå på med oplægget. Og der er som altid også plads til networking, samtale og hygge 💜

Tilmeld dig medlemsmødet her