EVENT

Gratis Medlemsmøde med Journalister uden grænser (Reporters sans frontières)

 :: d. 7. november 2024 kl. 9.30-11.00 ::

Hvordan får man tiliden tilbage til medierne? I et land som Danmark, som år efter år topper internationale indekser om både pressefrihed og tillidsniveauer, kan dette spørgsmål lyde underligt. Ikke desto mindre er det et faktum, at journalistikken er presset til det yderste.

V
i ser det som en af vores ypperste missioner at opbygge tillid til branchen, og derfor kommer Amélie Reichmuth, nordisk repræsentant for Journalism Trust Initiative, til at fortælle, hvorfor tilliden er Nordens ægte guld – Og bør behandles som sådan.

På medlemsmødet kommer hun til at forklare, hvordan JTI-certificeringen fungerer, og hvorfor hun er overbevist om, at den kan tilbyde strukturelle løsninger på udfordringerne, mediebranchen konfronteres med.

Afsluttende vil der selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål og dele synspunkter – og som altid er der varm kaffe, samtale og hygge 💜

Vi glæder os utrolig meget til at se jer til et rigtig spændende medlemsmøde, som vi garanterer jer for, at I ikke vil være foruden! Tilmelding nødvendigt here. 

🗓️ Mandag d. 7. november, kl. 9.30-11.00
📍 Medietorvet, Syddansk Universitet Odense, Campusvej 55, 5230 Odense M 
💰 Gratis, men tilmelding påkrævet

___________________________________________

Amélie Reichmuth er ikke et nyt navn i de danske medier, og har senest skrevet en klumme om desinformation i medielandskabet, som du kan tjekke ud lige here.

Selv er hun den nordiske repræsentant for Journalism Trust Initiative, et flagskibsprojekt af Journalister Uden Grænser. Når hun ikke prøver at engagere nordiske medier i initiativet, arbejder hun som freelancejournalist og underviser. Amélie skaber indhold på 5 sprog, og dansk er indtil videre det sprog, hvorpå hun er blevet mest publiceret. Danske medier hun har samarbejdet med inkluderer POV International, Magasinet Europa, P1 Morgen og DR2 Deadline.

Lidt om “Reporters sans frontières” og deres arbejde: Journalister Uden Grænser er en international NGO med hovedkvarter i Paris, der kæmper for informationsfrihed og ytringsfrihed, samtidig med at den støtter forfulgte journalister over hele verden. Organisationen er bl.a. kendt for det internationale pressefrihedsindeks, som har været offentliggjort hvert år siden 2002. Læs mere om dem here.

Tilmeld dig medlemsmødet her

Vi glæder os meget til at se jer! 💜

When:
7.11.24

KL.9.30-11.00

FREE EVENT